Patrie, onoare, demnitate

Tărgul locurilor de muncă, acum şi pentru veterani!

Tărgul locurilor de muncă, acum şi pentru veterani!

În vederea implementării Acordului de colaborare încheiat între Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale/Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă și organizațiile veteranilor războiului pentru apărarea integrităţii teritoriale şi independenţei Republicii Moldova, printre care şi AO „Credinţă Patriei”, precum şi cele a veteranilor din  Afganistan, care prevede sporirea calităţii serviciilor de mediere a muncii, selectarea candidaţilor care corespund cel mai bine cerinţelor angajatorilor, crearea unei comunicări eficiente între angajatori şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, inclusiv din rândul veteranilor.

În perioada 12-18 octombrie 2017, se organizează și Târgul on-line al locurilor de muncă, ediția a XIII-a, cu tematica „Locuri de muncă din Chișinău”. Pe 12 octombrie 2017, între orele 10:00-15:00, ești așteptat în incinta Centrului de Cultură şi Istorie Militară, mun. Chișinău, str. Tighina, 47, precum și să accesați Târgul on-line al locurilor de muncă disponibil pe platforma www.e-angajare.md!

În comparație cu alte târgurile tradiționale, la acesta poți participa de acasă, în fața laptop-ului, job-urile fiind doar la un click distanță. Târgul virtual va fi disponibil pe platforma www.e-angajare.md și întrunește 43 angajatori cu peste 1700 locuri vacante disponibile (finanțe, contabilitate, marketing,  IT, medicină, domeniul militar, construcții etc),  iar persoanele care caută un loc de muncă, vor avea posibilitatea de a alege jobul potrivit și de a aplica direct CV-ul pentru acesta.

Patrie, onoare, demnitate